Wednesday, 28 December 2011

Water Filter Promotion: 2 days left!!!

Promotion terhebat utk 2011, tinggal 2 hari saja lagi!!!

( Please click on this image to view the larger version. Tq. )

Fakta mengenai Tupperware Nano Nature Water Filter:
~ Nano Nature Water Filter adalah produk penapis air terkini yang dihasilkan oleh Tupperware dan memasuki pasaran Malaysia pada Februari 2011.
~ menghasilkan air mineral (bukan reverse osmosis).
~ Teknologi yang dihasilkan terbukti dapat menyingkirkan sehingga 99.9999% bakteria dan 99.99% virus.
~ Menyingkirkan 158 bahan tercemar (yang tertinggi di kalangan semua water filter di pasaran!)
~ Kadar aliran air tertinggi (air kuat dan tidak kecil seperti kebanyakan water filter lain)
~ Mineral yang sedia ada pada air dikekalkan.
~ Air yang dihasilkan ditambahkan lagi dengan 19 mineral tambahan dan dialkali utk mengoptimumkan manfaatnya.
~ Hanya RM0.11 bagi setiap liter air.
~ Tidak memerlukan tenaga elektrik. Cuma bateri AAA diperlukan tetapi hanya utk indicator, bukan utk proses penapisan.
~ Mempunyai panel LED yang akan memberitahu kita bilakah katrij perlu ditukar (Tidak perlu ingat bila perlu tukar katrij penapis).
~ Maintenance: Hanya tukar satu katrij setiap tahun atau setiap 5000L. Tidak perlu cuci katrij sendiri. Katrij kedua (enhancement tank) boleh ditukar hanya sekiranya pengguna ingin memastikan mineral tambahan digantikan.
~ Diuji dan disahkan oleh NSF (42 & 53) & WQA. (Di pasaran, kebanyakan penapis cuma ahli NSF & WQA sahaja, bukan pengiktirafan).
~ Saiz yg compact (comel) tetapi berteknologi tinggi.

Sunday, 18 December 2011

Tupperware Flyers: Bloom With Good Fortune 12 - 31 December 2011

 
Set promosi Prosperity Cookie Gift Set: Terdapat 2 jenis biskut dalam setiap set, iaitu Nutty Almond dan Cashew Pistachio. Produk ini mendapat sijil halal dari JAKIM.

Harga biasa untuk 1 set adalah RM72. Harga promosi adalah RM54.80.

Tetapi jika anda membeli sebanyak 4 sets, harga bagi 4 sets adalah RM200 + percuma 4 One Touch bowls worth RM64.

Pembeli setiap set RM54.80 juga layak membeli Modular Mates Mini Rectangular (2) dengan diskaun 30%.







Thursday, 24 November 2011

Promotion: Mystery Draw & Purchase with Purchase


Promotion 21 Nov - 11 Dec 2011.
 
1.  Every purchase of RM250 is entitled for a mystery draw at RM6 nett.
2.  Every purchase of RM300 is entitled to purchase Clear Bowl (2) 990ml. Retail RM99.20. After 40% discount, RM55.90 only.

Saturday, 19 November 2011

tupperware dah buat saya jadi jutawan

sebelum jadi director, memang dah tau yg tupperware mmg ada incentive trip utk directors. tapi tak terpikir pun boleh achieve. tapi macam sedar tak sedar je, berjaya achieve challenge ke lake toba. stay kat marriott + siap dapat duit poket lagi 4 juta lebih! yeay!





saya juga akan bawak sorang director saya ke lake toba. dia baru saja join membership. lepas 3 bulan, terus achieve challenge lake toba. congrats raff! utk pengetahuan semua, raff ni saya baru saje kenal thru facebook. dan yg lagi best ialah: raff berjaya achieve jadi director sebelum saya sempat berjumpa dengan dia! (sbb masa tu tengah dalam pantang bersalin).

raff. 



refer the screen behind us: berjaya achieve tempat kedua pemenang pocket money terbanyak ke lake toba. yeay!


berminat nak pegi free trip camni? contact us now. seriously tak sesusah mana. next year ada incentive trip lagi! ;-) 

Wednesday, 16 November 2011

Tupperware Catalogue: Campaign 8/2011 (14 November 2011 - 31 December 2011)

( Please click on the image to view the larger version. Tq. )


Special edition Prism Bowl (4) at 20% discount!
Limited Edition One Touch (OT) for Christmas at 20% discount too!



Snowflakes Cubes Gift Set also at 20% discount! suitable for gifts.



The Limited Edition Party Keeper (4) come with Free Gifts + Exclusive Purchase!




Buy 2 sets of Eco Bottle Spring (4) and get free 1 special edition eco bottle + Exclusive Purchase!








Tupperchef Wok is at 15% discount + Free gift worth RM39.80







Reasons why u should get the Nano Nature Water Filter today:
1. Free 1 set of Square-A-Way (4) worth RM47.20
2. Free 1 set of Sunrise Sunset Eco Bottle worth RM49.80
3. Rebate RM200 for trade-in of any water filter 
Hurry! This promotion ends 31 Dec 2011!








Value Pack at 15% discount!


Life is organized with Freeze n Chill Set
Life is eco-friendly with Eco Living Set


Life is simpler with Fast n Easy Cooking Set
Life is healthier with Daily Nutrition Set


Get this lovely set with minimum purchase of RM480, RM680 or RM880!




Get this Personalised Tumbler for RM8.90 with every puchase of RM280!

Monday, 31 October 2011

Directors' Recognition @ SACC

Some photos of Directors' Recognition @ SACC Shah Alam:


Speech from David Wong - Managing Director Southeast Markets



neves plak nak naik stage



overcoming my stage fright by snapping their photo. heheh.




rezeki naik stage lebih sekali. dah jadik star director.



nak share cerita sikit, i decided to be active in tupperware early this year. and alhamdulillah, i managed to become a director few months after attending my first assembly. and now, i have few directors under my organization too! 

being a director, i now enjoy monthly income with monthly bonuses too! to be a director, maybe some people would think it is hard. but to me, as long as you have the desire to achieve your goals, things will be smooth and easy.

interested with having extra income with tupperware? contact me now! send an email to suhana.tupperware@gmail.com  :-)