Tuesday, 24 May 2011

Tupperware Registration / Pendaftaran Tupperware

Ingin mendapatkan 20% diskaun dari pembelian produk Tupperware? Jom jadi ahli sekarang dan anda akan menerima sebuah kit bag istimewa termasuk 3 buah modular mates Tupperware yang benilai RM50.10 serta banyak barangan lain lagi. Maklumat seperti di bawah:



Starter Kit RM 60.00 (lifetime registration) 
1. Kit Bag 
2. FREE: Tupperware Modular Mates Oval II (1 set) + Modular Mates Round II (2 set) (worth RM50.10, more than half of the registration fee!)
3. Tupperware Business Opportunity Presentation DVD 
4. Tupperware Business Opportunity of Choice Guide Books 
5. 6 months subscription of Inspira magazine/newsletter 
6. Membership Card 
7. Discount Voucher of Tupperware products up to 40% discount
 
Kit Permulaan RM 60.00 (pendaftaran seumur hidup) 
1. Kit Bag 
2. PERCUMA: Tupperware Modular Mates Oval II (1 set) + Modular Mates Round II (2 set) (bernilai RM50.10, lebih separuh daripada bayaran pendaftaran!) 
3. Tupperware Business Opportunity Presentation DVD
4. Tupperware Business Opportunity of Choice Guide Books 
5. 6 bulan langganan majalah Inspira/newsletter 
6. Kad Keahlian
7. Voucher diskaun barangan Tupperware sehingga 40% discount


If u are interested to become a member, below are the details needed:
Full Name as in IC:
Name on the ID card:
IC No:
Birthdate:
Occupation:
Preferred Language:
Postal Address:
HP No:
Home No:
Office No:
Email:
Fax:
Spouse Details (optional): Name, IC, Phone No, Birthdate, Occupation

Just email me the details, transfer RM60 and the kit bag will be delivered to your doorstep! (postage fee applies if needed).


Sekiranya berminat, ni butiran yg diperlukan utk mendaftar:
Nama Penuh spt dlm IC:
Nama atas Kad Keahlian:
No IC:
Tarikh Lahir:
Pekerjaan:
Bahasa Pilihan:
Alamat Surat-menyurat:
No Telefon (HP):
No Telefon Rumah:
No Telefon Pejabat:
Email:
Fax:
Maklumat Pasangan (optional): Nama, No IC, No Telefon, Tarikh Lahir, Pekerjaan.

Cuma emailkan butiran peribadi anda, transfer RM60 dan kit bag ini akan dihantar terus kepada anda (caj pos akan dikenakan sekiranya terlibat).

Monday, 16 May 2011

Catalog 4/2011 Promotional Items

Malas nak view satu demi satu item dalam katalog?

Anda gemar membeli produk yang ada diskaun sahaja?

( Please click on the image to view the larger version. Tq. )

Snowflake Wonders
Retail: RM222.00
After 20% discount: RM177.00
Limited Release!!
OUT OF STOCK


Square-A-Way (4) 350ml
Retail: RM47.20
After 20% discount: RM37.80
Limited Release!!



Fresh N Pure Ice Tray (2)
Retail: RM55.20
After 25% discount: RM39.90
Limited Release!!



Ice Cream Maker (12) 
Retail: RM93.80
After 20% discount: RM75.00
Limited Release!!


Modular Keeper with Grid (1) 9.4L
Retail: RM86.90
After 20% discount: RM69.50


Freeze Me Quick
Retail: RM201.20
After 20% discount: RM159.80
Limited Release!!



Chic in the City
Retail: RM76.70
After 20% discount: RM59.90
Limited Release!!


Let's Eat Out Set
Retail RM162.40
After 15% discount: RM138.00
Free: Classic Mini Bowl (2) worth RM26.60
Limited Release!!


Outdoor Cooler (1) 8.7L
Retail: RM99.80
After 20% discount: RM79.80
Limited Release!!



Beverage Buddy (1) 2L
Retail: RM36.30
After 15% discount: RM30.90
Limited Release!!



Thirstquake Tumbler with Pouch (1) 900ml
Retail: RM39.20
Afer 15% discount: RM33.30



Giant Canister (1) 8.6L
Retail: RM59.90
After 20% discount: RM47.90


Ezy Paste w/Spoon (2) 580ml
Retail: RM59.80
After 10% discount: RM53.80
Limited Release!!



TupperChef Fryer with Glass Cover (1) 24cm
Retail: RM273.00
After 15% discount: RM232.10


Email suhana.tupperware@gmail.com sekarang dan nyatakan produk yg anda minati. Saya akan berikan additional discount kepada anda. ;-)

Saturday, 14 May 2011

Tupperware Catalog: Campaign 4/2011 ( 15 May 2011 - 30 June 2011 )

( Please click on the image to view the larger version. Tq. )


Promotion Product kali ini: Snowflakes Wonders


Tahukah anda, Snowflakes series adalah limited edition untuk Square Round series? Bermaksud design snowflakes hanya available ketika dalam campaign ini sahaja. Bila tak ada promotion snowflakes, yg available adalah Square Round series yg biasa shj.



14 snowflakes wonders pada harga RM177 sahaja! 
OUT OF STOCK




Menarik: Beli 2 set Snowflakes Wonders dan anda berpeluang memenangi sebuah Hitachi 4-door fridge filled with Tupperware products worth RM5000! ada 7 peti ais utk dimenangi!







Chic in the City with 20% discount! RM59.90. Limited Release.



Outdoor Cooler with 20% discount! After less: RM79.80. Contact saya dan anda akan diberi additional discount!


All-time Favourite Beverage Buddy with 15% discount with additional discount from me! kenapa dia limited release? sbb biasanya colour yang diberikan adalah biru n hijau. colour yg ni hanya available dlm campaign ini shj!







Tupperchef Fryer with Glass Cover with 15% discount! jom buat pizza & egg tart guna tupperchef fryer!















Level 1, Level 2 and Hostess Exclusive kali ni offer products yg bukan mcm material Tupperware yg biasa tapi material glass-like (elegancia). ;-)



Wednesday, 4 May 2011

Pre Order for Aidilfitri Cake Gift Set (Limited Release)

Eh, awalnye dah promote barang raya?

Atas sambutan hangat pada 2010, Tupperware Brands sekali lagi akan mengeluarkan set Aidil Fitri Cake pada Catalog 5 (1 July - 6 August 2011) akan datang.

Gift set ni sesuai sangat2 dijadikan buah tangan masa pegi beraya ke rumah mak ayah, mertua, sedara-mara or sesapa sajelah. :-)

Aidilfitri Cake Gift Set (RM60.00.set):
Small Goody Box with Cariolier (2) 850ml
Lemon Blackcurrant Cake (1) 300gms
Blackforest Cake (1) 300gms
Sleeve
Buy 3 sets, get 1 set for free! 


Kenapa keluarkan iklan produk raya awal sangat? Sebabnya adalah untuk membolehkan booking dibuat awal memandangkan aidilfitri cake gift set ni mmg cepat sgt sold out & untuk memastikan kek yang diorder oleh stokis mencukupi. ;-)

Untuk mengelakkan kesukaran mendapatkan stok set tersebut, sila buat tempahan sebelum 10 May 2011 ke suhana.tupperware@gmail.com.

Sila berikan kuantiti, nama, contact no dan tarikh pembayaran (1 Jul - 6 Aug 2011) set tersebut.

Nak dapatkan lebih diskaun? Contact saya melalui email suhana.tupperware@gmail.com untuk mendaftar sebagai ahli dan anda boleh dapat 20%-25% diskaun!