Thursday, 24 November 2011

Promotion: Mystery Draw & Purchase with Purchase


Promotion 21 Nov - 11 Dec 2011.
 
1.  Every purchase of RM250 is entitled for a mystery draw at RM6 nett.
2.  Every purchase of RM300 is entitled to purchase Clear Bowl (2) 990ml. Retail RM99.20. After 40% discount, RM55.90 only.

Saturday, 19 November 2011

tupperware dah buat saya jadi jutawan

sebelum jadi director, memang dah tau yg tupperware mmg ada incentive trip utk directors. tapi tak terpikir pun boleh achieve. tapi macam sedar tak sedar je, berjaya achieve challenge ke lake toba. stay kat marriott + siap dapat duit poket lagi 4 juta lebih! yeay!





saya juga akan bawak sorang director saya ke lake toba. dia baru saja join membership. lepas 3 bulan, terus achieve challenge lake toba. congrats raff! utk pengetahuan semua, raff ni saya baru saje kenal thru facebook. dan yg lagi best ialah: raff berjaya achieve jadi director sebelum saya sempat berjumpa dengan dia! (sbb masa tu tengah dalam pantang bersalin).

raff. 



refer the screen behind us: berjaya achieve tempat kedua pemenang pocket money terbanyak ke lake toba. yeay!


berminat nak pegi free trip camni? contact us now. seriously tak sesusah mana. next year ada incentive trip lagi! ;-) 

Wednesday, 16 November 2011

Tupperware Catalogue: Campaign 8/2011 (14 November 2011 - 31 December 2011)

( Please click on the image to view the larger version. Tq. )


Special edition Prism Bowl (4) at 20% discount!
Limited Edition One Touch (OT) for Christmas at 20% discount too!



Snowflakes Cubes Gift Set also at 20% discount! suitable for gifts.



The Limited Edition Party Keeper (4) come with Free Gifts + Exclusive Purchase!




Buy 2 sets of Eco Bottle Spring (4) and get free 1 special edition eco bottle + Exclusive Purchase!








Tupperchef Wok is at 15% discount + Free gift worth RM39.80







Reasons why u should get the Nano Nature Water Filter today:
1. Free 1 set of Square-A-Way (4) worth RM47.20
2. Free 1 set of Sunrise Sunset Eco Bottle worth RM49.80
3. Rebate RM200 for trade-in of any water filter 
Hurry! This promotion ends 31 Dec 2011!








Value Pack at 15% discount!


Life is organized with Freeze n Chill Set
Life is eco-friendly with Eco Living Set


Life is simpler with Fast n Easy Cooking Set
Life is healthier with Daily Nutrition Set


Get this lovely set with minimum purchase of RM480, RM680 or RM880!




Get this Personalised Tumbler for RM8.90 with every puchase of RM280!