Saturday, 19 November 2011

tupperware dah buat saya jadi jutawan

sebelum jadi director, memang dah tau yg tupperware mmg ada incentive trip utk directors. tapi tak terpikir pun boleh achieve. tapi macam sedar tak sedar je, berjaya achieve challenge ke lake toba. stay kat marriott + siap dapat duit poket lagi 4 juta lebih! yeay!





saya juga akan bawak sorang director saya ke lake toba. dia baru saja join membership. lepas 3 bulan, terus achieve challenge lake toba. congrats raff! utk pengetahuan semua, raff ni saya baru saje kenal thru facebook. dan yg lagi best ialah: raff berjaya achieve jadi director sebelum saya sempat berjumpa dengan dia! (sbb masa tu tengah dalam pantang bersalin).

raff. 



refer the screen behind us: berjaya achieve tempat kedua pemenang pocket money terbanyak ke lake toba. yeay!


berminat nak pegi free trip camni? contact us now. seriously tak sesusah mana. next year ada incentive trip lagi! ;-) 

No comments:

Post a Comment