Monday, 27 May 2013

mike & sulley for my kiddos

dah bertahun2 mama buat bisnes tupperware, tapi belum berjaya lagi jumpa n beli tupperware specific for my kids. kesian diorang. selalu diorang dok main je tupperware orang lain.

niat di hati memang nak belikan tupperware yg ada printed character utk diorang. maklumla kalau yg printed ni exclusivity dia lain sikit. itulah specialnya tupperware.  ;-)

contohnya:

disney. oklaa tapi kurang sesuai ngan diorang

pooh. errr....

princesses for my boys? konfem la tidak.

mickey & minnie. takkan syazwan nak pakai minnie?




tunggu punya tunggu punya tunggu....




tiba2 dalam catalog paling latest ni....

wow. ini lah yg kita tunggu2



owh. rupanya ada movie monsters university bulan jun ni masuk cinema. baru tau. punyalah tak mengikuti perkembangan wayang sekarang nih. :-P


dan ini muka2 gembira budak2 ni:


abang suka hijau. so dia amik mike.

adik redha je. sulley pun kiut.


:-D

dan diorang pun sekarang lebih bersemangat nak bawak bekal makanan pegi sekolah n habiskan makanan yg dibawak. harap2 semangat tu tak hilang la yek


berminat nak beli monsters inc. sulley & mike lunch set? contact saya sekarang, sebab stock sangat limited! ;-)

1 comment:

  1. That sounds really great and now I will be able to get few great thing mentioned in the blog easily.

    http://www.acmamall.com.my/

    ReplyDelete